Δημοτική Κοινότητα Λουτρακιου-Εκδήλωση για Εθελοντισμό & Πυροπροστασία

Στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο 28/5 στις 6 μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εθελοντισμό και την πυροπροστασία από τη Δημοτική  Κοινότητα Λουτρακίου.
Για την πυροπροστασία μίλησε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Περαχώρας κ.Γεροβασίλης Βασίλης.
Για τον εθελοντισμό ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Μπάκος ο οποίος αφού αναφέρθηκε στις διάφορες δράσεις του εθελοντισμού παρουσίασε και την εννεαμελή επιτροπή.
. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο πρόεδρος της κοινότητας και ιδέες έχει και προσπαθεί πραγματικά ,του ευχόμαστε να τα καταφέρει ,τόσο ο εξωρ/κός σύλλογος του Φλοίσβου όσο και το blog μας θα στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή γιατί πιστεύουμε στον εθελοντισμό και στην κοινωνική αλληλεγγύη .
Στην περιοχή μας εδώ και  χρόνια ο εθελοντισμός λειτουργεί με πολλές μορφές ,από τη συντήρηση της πλατείας μας ,την καθαριότητα της περιοχής ,την προστασία του δάσους ως και την προσφορά κάθε μορφής βοήθειας σ΄αυτόν που την χρειάζεται.
Στο τέλος της εκδήλωσης την παράσταση έκλεψε ο  δ/ντής δασών Κορίνθου κ.Καλλίρης Μανώλης που μίλησε και αυτός για τον εθελοντισμό όσο αφορά την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και με ένα μεστό λόγο καθήλωσε τους ακροατές.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή της κοινότητάς μας .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της